Diensten

Ramen wassen

We benaderen elk object met professionaliteit door altijd een inspectie uit te voeren. Het is ons doel om aan uw verwachtingen te voldoen en schoon werk af te leveren. Otter Schoonmaakservice biedt verschillende opties om uw ramen te wassen.

Wilt u met regelmaat of op afspraak uw ramen gewassen hebben? Beide opties zijn mogelijk. Door ervaring en het gebruik van ‘Dirks’ ladders met beschermrollen en ‘Unger’ glazenwassersmateriaal krijgt u gegarandeerd het beste resultaat zonder schade aan uw gevel. Betaling kan via bank na 8 dagen of contant na de werkzaamheden. U hoeft niet eens thuis te zijn, maar de eerste keer leren we je graag even kennen.

Telescoopbewassing

Deze methode werkt perfect, ­ zónder schoonmaakmiddelen! Zeer milieu-vriendelijk dus. Door gebruik te maken van zeer zuiver, gefilterd water is het gebruik van schadelijke ­oplos- en schoonmaakmiddelen niet nodig.

En geloof het of niet maar door geen zeep te gebruiken, blijft het glas veel langer schoon. Het oppervlak droogt volledig vlekvrij op. Bij gebruik van zeep blijven namelijk altijd minuscule zeepresten achter, hoe secuur je ook werkt. En hieraan hecht weer makkelijker vuil. Maar dat is nog niet alles. Nog een voordeel van deze methode is dat we in de meeste gevallen geen steigers, ladders en hoogwerkers nodig hebben. U heeft dus zo min mogelijk ‘hinder’ van ons bezoek.

Reiniging

We kunnen ons snel verplaatsen in ons werkgebied en zijn gespecialiseerd in verschillende schoonmaakdiensten en reinigingsdiensten.

Goten Legen

Laat uw dakgoten legen en voorkom waterschade en overlast. Zijn de dakgoten vol? Wij komen graag bij u langs om deze te legen. Bent u al klant bij ons? Dan doen wij dit voor een scherpe prijs.

Zonnepanelen reinigen

Schoonmaken van zonnepanelen? April & mei is hét moment om uw zonnepanelen de jaarlijkse reinigingsbeurt te geven. De zonnige 6 maanden staan voor de deur en die maanden zorgen voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. Beter met schone zonnepanelen de zomer door dan met bevuilde panelen.

Veel leveranciers van zonnepanelen geven aan dat een flinke regenbui je zonnepanelen automatisch reinigt, ze zijn zogenaamd ‘zelf reinigend’. Het schoonmaken van de zonnepanelen is zogenaamd niet nodig. Nu regent het in Nederland veel, maar toch moeten we onze auto regelmatig wassen, ook als deze stilstaat.

Zowel hout, Trespa en kunststof dienen periodiek schoongemaakt te worden. Hout worden meestal eens per 3 tot 5 jaar geschilderd. Kunststof of Trespa worden daarentegen vaak ‘vergeten’. Daarnaast word trespa en kunststof vaak nog gepresenteerd en verkocht als een product dat nagenoeg onderhoudsvrij is. Echter wordt alles in de loop der tijd vies, dus ook kunststof en trespa!

Onderhoud is daarom heel belangrijk, vooral als u te lang wacht. Door de zon, regen, en vuil komt het vaak voor dat het vuil al zover inbrand in uw kunststof of uw trespa dat dit bijna tot niet meer weg wil. Vooral bij trespa is het belangrijk, want als deze niet goed word onderhouden komen er na verloop van tijd kleine scheurtjes in waardoor u alsnog vast zit aan het schilderen of uw kunststof heeft een zwarte gloed of zwarte strepen onder uw kozijnen.

Indien gewenst worden bijbehorende ramen schoongemaakt en goten geleegd. Om u een zo goed mogelijke indruk te geven van het uiteindelijke resultaat en een langere levensduur. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Telescoopbewassing werkt zonder schoonmaakmiddelen, dus milieuvriendelijk! Ramen blijven veel langer schoon door middel van telescoopbewassing. Er zijn geen steigers, ladders of hoogwerkers nodig. 

Ook uw kozijnen, gevelbeplating, lichtkoepels kunnen schoongemaakt worden met behulp van telescoopbewassing.

Nee, maar is wel gegarandeerd langer schoon! Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Neemt gerust vrijblijvend contact met ons op.

Hout schoonmaak, Boeidelen reiniging, Kunststof reiniging, Trespa reiniging, Dakkapellen, Veranda’s, Carport, Goten, Zonnepanelen, Boeien en Windveren.

Barger-Compascuum, Barger Oosterveld, Coevorden, Emmen, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Schoonebeek
Sleen, Weerdinge, Weiteveen.

Adres

Kuifmees 33
7827 BP Emmen

Openingstijden

9:00 t/m 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Telefoon

06 298 773 31